U bent hier

Avondmaal

Voorganger: 
ds. Gerbram Heek
Aanvang: 
zondag, juni 17, 2018 - 09:30
Locatie: 
De Achtkant 48
Beschrijving: 

Samen luisteren, zingen en bidden we om God te eren.
En zelf weer geestelijk op te laden voor de week erna.
Daarbij is er oog voor ook jong en oud in de gemeente.
Ook aan bijzondere momenten in het leven geven wij aandacht.

Thema van de dienst:

Bijbellezing:

Collecte:

Spetters
Kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar kunnen iedere zondag opgevangen worden in een daarvoor ingerichte ruimte. Tijdens de eredienst is er een team aanwezig dat op deze kinderen past, zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van de eredienst. De kinderen krijgen bijbelonderwijs aangeboden op niveau. Dit wordt zichtbaar in: een bijbelverhaal, het leren van een liedje bij het thema en een verwerkingsopdracht. Gezien de jonge leeftijd is er veel tijd en ruimte om lekker te spelen.

Fonteinkids 1/2
De kinderen van groep 1 en 2 van de basisschool krijgen iedere zondag in de morgendienst bijbelonderwijs aangeboden. Er wordt hier gewerkt met de methode ‘vertel het maar’. Meer informatie kunt u vinden op www.vertelhetmaar.nl. Deze kinderen zijn eerst aanwezig in de eredienst, daarna gaan ze NA het eerste gebed naar hun eigen ruimte. Voor de kinderen wordt het handje getoond op de beamer. Tijdens de bijbellezing, de preek en het laatste gebed, verblijven de kinderen daar en krijgen zij onderwijs op niveau aangeboden. Dit wordt zichtbaar in: een verhaal, zingen, verwerking en spelvormen. Na het laatste gebed komen de kinderen terug in de eredienst en verblijven daar tot het einde.

Fonteinkids 3/4
De kinderen van groep 3 en 4 van de basisschool krijgen 1x per twee weken in de morgendienst bijbelonderwijs aangeboden. Er wordt hier gewerkt met de methode ‘vertel het maar’. Meer informatie kunt u vinden op www.vertelhetmaar.nl. Deze kinderen zijn eerst aanwezig in de eredienst, daarna gaan ze NA het eerste gebed naar hun eigen ruimte. Voor de kinderen wordt het handje getoond op de beamer. Tijdens de bijbellezing, de preek en het laatste gebed, verblijven de kinderen daar en krijgen zij onderwijs op niveau aangeboden. Dit wordt zichtbaar in: een verhaal, zingen, verwerking en spelvormen.
Na het laatste gebed komen de kinderen terug in de eredienst en verblijven daar tot het einde.